Trött


Natten var tung, lammet var vaken en gång i timmen tror jag och satte sig upp och slog sin mamma i huvudet. Vid fem gav jag upp och vi gick upp. Hon hann dra ner alla blöjor från skötbordet tre gånger innan vi åkte iväg, sista gången lät jag dem bara ligga. Det är det roligaste just nu att så fort badrumsdörren står lite på glänt krypa superfort och sen sätta sig tyst tyst på knä och dra ner en blöja i taget och lägga på golvet. Hon är rätt söt när hon gör det faktiskt tar liksom en i taget och när ena högen är tom ja då går hon på nästa. Hon ser så lycklig ut och vem har sagt att blöjor ska ligga i en fin hög???

Shake till frukost, grov fralla med ost till morgonfika och shake plus 2 rostade med bregott och ost till lunch. Var på en superföreläsning under förmiddagen, blev riktigt berörd,Lisbeth Pipping berättade hur det var att växa upp med en utvecklingsstörd mamma. Nu tillbaka på kontoret och ska skriva ikapp lite tänkte jag.  Det är skönt med bara två arbetsdagar men svårt att anpassa innehållet efter tiden om ni förstår vad jag menar.

Har faktiskt varit rökfri i två veckor nu och jag måste säga att nu har det värsta gått över, jag tänker inte på att röka hela tiden. Tar en tabl ibland men skulle nog klara mig utan. Tar de som är helt nikotifria som man får som smakprov på apoteket och tycker de hjälper så man kan ju verkligen säga att det sitter i huvudet.

Tiden går så fort känn soms att lammet växer så snabbt och jag hinner inte riktigt med. Börjar få riktig ångest över tanken på heltidsarbete. Halvtid skulle va perfekt att arbeta resten av livet fast med två heltidslöner :-)


Kommentarer
Postat av: M

Bra gjort med rökavvänjningen.

Upphackade sömnnätter med små barn är riktigt jobbigt. Vi kan inte sova igen som de sen gör.

Har lagt ut receptet på saffranskladdkakan. Men varnar för att den är sjukt god.

2011-12-01 @ 16:03:23
URL: http://metasblogg.blogg.se/
Postat av: Sara

Bra jobbat med rökningen! :) Och jag kan hålla med om att halvtid och två heltidlöner hade varit perfekt ;)

2011-12-01 @ 16:42:41
URL: http://entungvardag.blogg.se/
Postat av: halsanifokus

Rökfri 2 v du är grym Tackan

2011-12-01 @ 17:14:25
URL: http://halsanifokus.wordpress.com
Postat av: Tomtan

http://entomtastankarochfunderingar.blogspot.com/2010/10/mitt-i-veckan_4933.htmlKolla här!

Postat av: Nilla

För 21 år sedan bestämde jag mig för att INTE sluta röka........utan för att göra ett uppehåll med rökning fram tills jag fyller 65 år, bara 15 år kvar, oj vad tiden går.

Whiskykyckling smakar inte whisky vilket är tur för då skulle inte jag heller äta det men den blir super god, jag lovar.

Kram Från Nilla

2011-12-01 @ 20:30:41
URL: http://axelsmormor.blogg.se/
Postat av: emma-isabella

Bra jobbat med cigaretterna!! Riktigt bra!!

=)

2011-12-01 @ 23:38:02
URL: http://motettslankareliv.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0