Lördagspromenad



Underbar morgonpromenad, så grått och disigt till en början att bilderna nästan ser svartvita ut men sen sprack solen igenom. Så vackert när all spindelväv lyser vitt överallt men svårt att fånga på bild. Nu har frosten kommit rejält, undrar när första snön ska dyka upp.








Och till middag blir det röding i ugnen ( Lägger den bara i en form med lite salt och peppar) med ungsstekt potatis, morot och lök. Broccoli och till det hollandäsås (Vet ej hur det stavas).



Ska bli gått med mat efter att ha burit in massa ved, vurpade med en kärra och fick ett stort vedträd rakt mellan benen aj aj men det var lugnt. Har lagt in ett par maskiner tvätt med, förstår inte att det kan bli så mycket tvätt. Tur att man har ett litet lamm som hjälper till


Kommentarer
Postat av: Sara

Vilken härlig promenad runda det ser ut att vara, underbar natur!



Maten ser supergod ut :D Får nog bli något liknande imorgon till middag ^^



Åh vad sött med en liten hjälpreda! :) Man blir ju inte annat än glad i hela kroppen av sånna små krabater :)



svar: Bloglovin är en jättebra hjälpreda om läser många bloggar. Först måste man skaffa ett medlemskap på Bloglovin, vilket är gratis. Sen skriver man i dom bloggars web-adresser man läser i en ruta och trycker på "sök". Då kommer det upp en ny sida om just den bloggen där det står lite kort om själva bloggen och sådär. Och på den sidan kan man trycka på "Följ bloggen". Och så gör man med alla bloggar man följer. När man gjort det så säger Bloglovin till dig nästan gång en blogg har uppdaterat och då kan man läsa det inlägget. Fördelen med detta är helt enkelt att man inte behöver klicka sig in på varje blogg flera gånger om dagen för att om bloggen har uppdaterats, och så slipper man att komma ihåg alla bloggadresser. Kan verkligen rekommenderas! Sparar jättemycket tid :)

2011-11-12 @ 13:31:09
URL: http://entungvardag.blogg.se/
Postat av: Veronica

Men vilka fina skor lilla lammet har!

Duktig du är som promenerat och chokladen var det ju som du sa väldigt gott om plats för! Till och med den biten snickers du åt väl?! Jag gick oxå en riktigt ordentlig promenad i morse med den där appen som räknar kilometer, tid o kalorier därför jag skickade det där sms:et till dej. Kan du kolla det o räkna åt mej för jag är så nyfiken på vad en normal lördagsfrukost innehåller i kalorier för mej... Puss

2011-11-12 @ 18:12:48
URL: http://tjockvawa.blogg.se/
Postat av: Josefin - SAME OLD STORIES ♫♪

hahaha men så sööööt lammet är :D



sv: det gör du rätt i :D

2011-11-12 @ 20:05:10
URL: http://sameoldstories.blogg.se/
Postat av: Veronica

Vilka otroligt fina bilder!! O skönt med morgonpromenad! Jag kom av mig lite efter vårt långvarv runt berget men ska ut imorrn bitti igen! Det är ju så skönt när man väl är ute! Ha en skön kväll! Kram!

2011-11-12 @ 21:21:38
URL: http://renaramavera.blogg.se/
Postat av: Viktkamp

vilka fina bilder =)

Sv: Tack för din fina kommentar, roligt att du tycker om min blogg =)

2011-11-12 @ 22:55:08
URL: http://viktkamp.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0